Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ászár-Neszmély Borvidék képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Ászár-Neszmély Borvidék - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Ászár-Neszmély Borvidék
Keresés
Találatok száma - 4 db
Borház Étterem-Kesztölc

Borház Étterem-Kesztölc

A Pilis hegység délnyugati lábánál bújik meg Kesztölc község, e festői kis település. A falu ezer éves múltja szorosan összefonódott a térség szőlőkultúrájának születésével. Előbb királyi birtok, majd az Esztergomi Prímácia tulajdonában és kezelésében, ennek legkiválóbb 'mise bor' termő területe. A különleges mikroklimatikus adottságok következtében az itt termelt borok az elmúlt századok során eljutottak számos királyi udvarba, sőt a Pápa asztalára is.

Hilltop Neszmély Borhotel és Étterem

Hilltop Neszmély Borhotel és Étterem

Rajtunk igazán nem múlik! Örömmel várjuk borkóstolóra, ebédre, vagy vacsorára, bortúrára, lovaglásra vagy biciklis kirándulásra Neszmélyen. A Budapesttől mindössze 75 kilométerre levő - Tata melletti - lankás hegyvidék Magyarország tradicionális bortermelő vidéke. Kikapcsolódás, csodálatos dunai panoráma, utolérhetetlenül szép naplemente, nagyszerű étterem, változatos szabadidős programok - és természetesen a Hilltop Neszmély Borhotel és Étterem vidám csapata - várják önt egész évben.

Turay Pincészet

Turay Pincészet

Turay pince; szőlő; borászat; A Turay család már több generáción keresztül művelt szőlőt, de az elmúlt viharos történelmi időnkben a szőlő és földbirtokok elkerültek a családtól. Pincénk és borházunk 2006 februárjában került a család tulajdonába.

Wéber családi pince Baj

Wéber családi pince Baj

Családi pince, gyönyörű környezetben, kiváló házi borokkal. Megyei versenyeken is díjakat nyert borok. Borfajták: Viktoria gyöngye, zenit, muskotály, rizling-rozália, chardonnay-szürkebarát. Borkóstolók pogácsával a borász vezetésével , és borértékesítés. Várjuk családok és kisebb társaságok jelentkezését.

Tuti menü