Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatonfelvidéki Borvidék képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Balatonfelvidéki Borvidék - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Balatonfelvidéki Borvidék
Keresés
Találatok száma - 4 db
Balatoni Borok Háza

Balatoni Borok Háza

A magyar borászat legváltozatosabb fehérborainak életet adó szőlőbirtokok ölelésében, a Balaton-borrégió borászati szervező központjaként, a történelmi magyar borvidékek hírvivőjeként, a borismeret és a kultúrált borfogyasztás terjesztőjeként a Balatoni Borok Háza elsődleges célul tűzte ki a minőségi magyar borok minél szélesebb körben való megismertetését hazai és külföldi vendégeivel.

Hegyalja Borozó Hévíz

Hegyalja Borozó Hévíz

Borozónk Hévízen az egyregyi szőlőhegyen, a Zrínyi utca folytatásában található. A szinteltolásos terasz kb. 150-170 fő fogadására alkalmas. A borozó teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a szemben fekvő Keszthelyi-hegységre. A borozó kb. 2600 m2-es területen helyezkedik el, amelyből kb. 400 m2 szőlő 350 m2 terasz. A többi rész az épület előtt található kis tó, parkoló, gyümölcsös és a régi eszközök bemutatására szolgáló terület. A zárt étteremrész 50 fő kényelmes elhelyezésére, valamint kisebb rendezvények lebonyolítására nyújt lehetőséget. Kínálatunkat a magyaros, házias ízek jellemzik, melyben egyaránt megtalálhatók a sertés, marha, szárnyas és vad ételek. Borozónk április elejétől október közepéig várja a kedves vendégeket.

Náhol Pincészet

Náhol Pincészet

-Náhol,Pincészet, -borok, borászat, turizmus, szállás, borkóstoló, falusi turizmus, üdülési csekk, borkóstoló,-Náhol Pincészet- A Náhol Pincészet 1986 óta családi vállalkozásként működik. A birtok fekvése szélcsendes dél- délnyugati lejtőn Reziben, Keszthelytől és Hévíztől egyaránt 8-8 Km-re található. Boraink minőségére folyamatosan ügyelünk és igyekszünk a kor elvárásainak megfelelni. Engedje meg, hogy meginvitáljam a festői környezetben

Oszvald Pincészet

Oszvald Pincészet

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek pincészetemet, a Somló-hegyet, és annak csodálatos nedűjét, a somlóit. Szeressen bele a Somló ezerszínű világába és páratlan boraiba! BORKÓSTOLÁS ÉS SZÁLLÁS Borkóstolás: Bármely évszakban telefonos egyeztetés alapján. Szállás: A borházban két apartman áll rendelkezésre: az egyik 6 fő, a másik 2 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Pótágyazva 10 fős társaság szállásolható el.

Tuti menü