Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatonmelléki Borvidék képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Balatonmelléki Borvidék - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Balatonmelléki Borvidék
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Eszterházy Pince

Eszterházy Pince

A szigligeti Eszterházy Pince az Eszterházy grófok egykori borpincéjében a borkultúrához kapcsolódó tárgyi emlékek bemutatásával, borkóstolókkal, színvonalas magyaros folklór programokkal várja az idelátogatókat.

Budai Családi Borozó

Budai Családi Borozó

Vendégfogadóhelyünk egyben egy hegyi borpince is, amely a Zalaszentgrót város felett a Csáfordi hegyen a Sárközi tetőn található. A borospincéről körpanoráma nyílik minden égtáj fele a Zalai dombokra. Itt került kialakításra hat főre szálláshely három vendégszobában. Kínálatunk specialitása: 'borúti barangolás a Csáfordi Borösvényen'. Pincészetünk a Zalai Borút egyik állomása, ahonnét túrákat szervezünk a zöld és sárga jelzésű utakon.

Fried kastélyszálló - Simontornya

Fried kastélyszálló - Simontornya

Az álomszép, szecessziós stílusban épült négycsillagos Fried Kastély Szálloda és Étterem ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Az otthonból a családba - kastélyszállónkban mindenki őszinte mosollyal, természetes kedvességgel és segítőkész hozzáállással várja Önt és egész családját. Kastélyszállónk egész évben különféle akciókkal, kedvezményekkel várja csodálatos környezetben, nyugodt körülmények közt, kényelmesen pihenni vágyó vendégeit!

Széchenyi Pince

Széchenyi Pince

A szentgyörgyvári Széchenyi Pince , bor és rendezvényház bemutatkozása. A Zala vidéken több mint kétezer éves hagyománya van a szőlőművelésnek és borkészítésnek. Jó borok teremtek itt, erre utal a környéken egy I. századi kelta sírban talált boroskancsó felirata, mely tartalmát így kínálta:

Szent Orbán Borozó

Szent Orbán Borozó

A festői tájba illő hely nyugalmat áraszt. A borozó kapuja mindig nyitott, mint egykor valaha, az út menti csárdák kapui, melyek tárt karokkal fogadták a szekereken, kocsikon érkező elfáradt utasokat.

Tuti menü