Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bortúra külföldön képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Bortúra külföldön - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Bortúra külföldön
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Egy csipetnyi Andalúzia

Egy csipetnyi Andalúzia

Andalúz Kormány Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Sportügyi Hivatala, valamint a Spanyol Turisztikai Hivatal -Turespana - közös rendezvényén vehettem részt egy elegáns Duna-parti szállodában Budapesten. Valóban vendégként éreztem magam, a spanyolok mindent megtettek, hogy tudatosítsák Andalúzia egy kis ékszerdoboz: homokos tengerpart (Costa del Sol) az üdülés kedvelőinek, kulturális látnivalók (pl.: Sevilla) és gasztronómiai értékek (ibériai sonka, sherry, gazpacho) a kultúrára szomjazóknak. Egy csipetnyi Andalúzia :: Bortúra Andalúzia, sherry, gazpacho, flamenco - ÚtiSúgó.hu

Bortúra Burgundiában

Bortúra Burgundiában

Burgundia, a híres borok, a jó ételek, a dicsőséges múlt egyvelege, kastélyaival, templomaival, régi városaival, és a mindezt körülölelő végtelen szőlőültetvényekkel. Kóstold meg a Burgundit, a dijoni mustárt, vagy a ribizlilikőrt az otthonában.

Bortúra Kalifornia legjobb bortermő vidékein

Bortúra Kalifornia legjobb bortermő vidékein

Ez a kétnapos bortúra Kalifornia legszebb borvidékeit mutatja be, érdemes túránkat az Alexander Valley-ben kezdeni és Healdsburg-ben befejezni. A túra mindössze 56km hosszú és egész évben látogathatóak a híres kaliforniai borászatok.

Különleges bortúrák váratlan helyekre

Különleges bortúrák váratlan helyekre

Napjainkban egyre népszerűbbek lettek az olyan utazások, ahol a résztvevők érzékszerveiket, ezen belül is ízlelőbimbóinkat szeretnék kényeztetni a pihenés mellett. Az ilyen utak nem olcsók ugyan, de kizárólag a legjobb minőséget kapjuk cserébe. Kóstolják meg Provence, Horvátország, Görögország, Elzász, Olaszország,...

Toszkán bortúra

Toszkán bortúra

Lágy lankák, szőlőskertek, ciprus-és olajfaligetek: így ismerjük Toszkánát. Csak a második pillantásra mutatkozik meg e vidék igazi arca - nem csupán derűs tájak és világhírű városok kulturális egyvelegéről van szó. A kietlen Maremma vad szépsége, a vidék eldugott, lélegzetelállító kincsei, a borospincék ellenállhatatlan bája: ezeken keresztül ismerhetjük meg igazán Toszkánát. Utunkon a régió szerelmeseit a kitaposott turistautaktól távol fekvő ösvényeken kalauzoljuk, mindezt pedig kulináris élvezetekkel tesszük még tökéletesebbé: a régió legjobb boraival és ételeivel. Már repülővel is!

Tuti menü