Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csapatépítő bortúrák képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Csapatépítő bortúrák - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Csapatépítő bortúrák
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csapatépítés Egerben

Csapatépítés Egerben

Csapatépítés - Csapatépítő tréningek szervezése Csapatépítés szervezése kapcsán először célszerű eldönteni, hogy mi a csapatépítés célja. Komplex csapatépítő tréningek: Ez esetben a cél lehet a szervezet fejlesztése, a kollégák közti összhang növelése, melyre megoldásokat nyújt a komplex csapatépítő tréningünk. Ebben az esetben a trénereink fölveszik Önökkel a kapcsolatot, hogy megismerhessék az elvárásokat, a célokat és szakmai szempontok alapján a szervezetre szabott csapatépítő tréning tematikát állítsanak össze. Módszereink ötvözik az indoor és outdoor eszközöket, melynek köszönhetően a csapatépítő tréningek változatosak, a résztvevők egyedi élményeken keresztül jutnak el a meghatározott célig. Tréningjeinket azoknak ajánljuk, akiknek fontos a szervezeten belüli együttműködés, a csapatmunka.

Csapatépítés, borkóstolás Villányban

Csapatépítés, borkóstolás Villányban

Ha szeretné, hogy dolgozói jobban megismerjék egymást, hogy a munkában is jobban együttműködjenek, vagy ha szeretné motiválni őket, akkor szervezzen élményekkel teli csapatépítő tréninget a Villányi borvidék legkülönlegesebb településén elhelyezkedő Hotel Cabernet-ben! A Fekete-hegy keleti lábánál, a Villányi borvidék lankás lejtőin elhelyezkedő szálloda kiváló helyszín csapatépítő és egyéb tréningek lebonyolítására. A szálloda természet közeli, mégis elegáns környezete kiváló feltételeket teremt a mindennapi rutinból való kiszakadásra és különféle tréningprogramok megszervezésére.

Csapatépítő programok a Tokaji borvidéken

Csapatépítő programok a Tokaji borvidéken

A Tokaj Superior különféle programokat kínál csapatoknak, vállalatoknak, cégtagoknak. Céljuk, hogy szolgáltatásaikkal, helyismeretükkel és kapcsolatrendszerükkel egy olyan, igényekhez igazodó, rugalmas szervező munkát végezzenek mellyel Ön és vendégei legmesszebbmenőkig elégedettek lesznek. Csapatépítő programok: Várjáték Kincsvadászat a Kincses szigeten Gladiátor viadal az arénában Borlovagpróba Triatlon verseny Éjszakai (tor)túra Quad kaland Siklóernyőzés Hőlégballonozás

Csapatépítő programok szervezése

Csapatépítő programok szervezése

Conference Hungary - :: A Conference Hungary Kft. teljes körű szakmai hátteret biztosít a konferenciaszervezés, a rendezvényszervezés és a csapatépítés területén. Csapatépítő élménytréning programjaink célja hogy elősegítsük a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását. A csapatépítő élménytréning programok által, a csoportok vidám hangulatban megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat. Az egymásra utaltság által pedig megtanulnak csapatban dolgozni.

Vidám szőlőhegyi csapatkovácsolás

Vidám szőlőhegyi csapatkovácsolás

Partiszerviz szolgáltatásunk igénybe vehető családi vagy céges rendezvények, esküvők, névnap és születésnap, vagy konferenciák esetén is a Bacchus saját, vagy a Széchenyi Pince Bor és Rendezvényház konferenciatermében. A partiszerviz mellett csapatépítésre is lehetőség nyílik szállodánknak megfelelő stílusban a vidám szőlőhegyi csapatkovácsolás alkalmával

Tuti menü