Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egri Borvidék képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Egri Borvidék - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Egri Borvidék
Keresés
Találatok száma - 4 db
Chateau Wanda Bormanufaktúra

Chateau Wanda Bormanufaktúra

Chateau Wanda Bormanufaktúra Azt gondoltuk, hogy a Vendég is szereti megfelelő hőmérsékletben és barátságos környezetben elfogyasztani a borát és eltölteni az idejét, ezért kissé barátságosabbá tettük a kiszolgáló pultot és beszereltünk egy borcsapoló berendezést is. Reméljük Nektek, Önöknek is olyan örömet okoz majd mindez, mint amilyen szeretettel készítettük mindezt, Önöknek, Magunknak! Valamint borkorcsolyák kíséretében a hamisítatlan hangulatú ódon tufa pincében, a fehér és vörös, száraz, félszáraz félédes és édes, folyó, illetve palackos borok többféle minőségi kategóriában megtalálhatóak. A pincészet boraihoz rendelhet borkorcsolyákat és vacsorát egyaránt, amit kérésére összeállítunk.

Egri Borprogramok

Egri Borprogramok

2012. április 8-án, vasárnap az Egri Várban. 23 borász, 26 bor. Belépő: 800 Ft., bortallér 200 Ft., kóstolópohár 500 Ft. Csík Zenekar, Lovasi András, Ferencz György és a Rackajam koncerttel, bordaloló versennyel.

Egri Korona Borház

Egri Korona Borház

Egri Korona Borház Tegye felejthetetlenné a nálunk töltött időt programjainkkal ! Programlehetőségeink sokfélesége és minőságe garantálja, hogy családdal és nagy baráti társasággal is élmény legyen a nálunk töltött idő.

Monarchia Winery

Monarchia Winery

Borkóstolás különleges ajánlatokkal Eger városában. Ez a Monarchia Borszaküzlet egyik vidéki boltja. Monarchia Winery Monarchia Winery www.monarchiawinery.com info@mo narchiawinery.hu Eger, Verőszala 66. +36 (70) 452-2626 +36 (70) 452-2616 Monarchia Winery

Tuti menü