Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mátrai Borvidék képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Mátrai Borvidék - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Mátrai Borvidék
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kovács Pince Markaz

Kovács Pince Markaz

Markaz község a Mátra déli lejtőjén, a Kékes lábánál, festői környezetben terül el. Kedvező földrajzi adottságát az írásos dokumentumok szerint már az 1740-es években felismerték és kihasználták az itt élők. A szőlőtermesztés kultúrája erre az időre vezethető vissza.

Ludányi András Pincészete

Ludányi András Pincészete

A kétágú pince tároló kapacitása közel 600 hl, amelyben hagyományos fahordók, acéltartályok és műanyagtartályok is megtalálhatók.A fehérborokat irányított, hűtött erjesztéssel készíti, így a borvidék és a szőlőfajta illat- és zamatgazdagsága teljes pompával érvényesül boraiban. A hagyományos és a korszerű technológia egyaránt megtalálható. Mind a szőlőfeldolgozást, mind a borászatot a gyorsaság, a kíméletesség és az igényesség jellemzi. Borait főként budapesti illetve Budapest környéki borozókban kannás, a gasztronómiában palackozott kiszerelésben értékesíti. A palackozott borok címkéi saját tervezésűek, melyek elegánsak, egyszerűek.

Regélő Borház Csárda

Regélő Borház Csárda

Regélő Borház Csárda, Regélő Borház. Borospince és csárda a farkasmályi történelmi pincesoron a Mátraalján. Kedves Vendégünk! Az egykori heves harcok, nehéz munkák és féktelen tivornyák helyszínén kívánjuk, találja meg nálunk felüdülését zamatos borokkal, finom ételekkel!

Szőke Mátyás Pincészete

Szőke Mátyás Pincészete

Szőke Mátyás - Borkóstolás Szőke Mátyás Pincészete egész évben nyitva áll az oda látogató borszerető közönség előtt. Előzetes megbeszélés alapján vállaljuk a csoportos pincelátogatásokat is. A borkóstoltatást színvonalas pincehelyiségünkben tudjuk lebonyolítani 20-30 fő részére.

Varsányi Pincészet

Varsányi Pincészet

7 bor + menü 3500 Ft 5-ös borkóstoló: Verpeléti Olaszrizling ( 2007) Debrői Hárslevelű ( 2004) Varsányi Rozé ( 2007) Egri Menoir (2007) Egri Bikavér ( 2005) 7-es borkóstoló: Verpeléti Olaszrizling ( 2007) Debrői Hárslevelű ( 2004) Varsányi Rozé ( 2007) Egri Menoir (2007) Egri Bikavér ( 2005) Egri Cabernet Sauvignon -Merlot Cuvee (2006) Egri Rizlingszilváni (2007)

Tuti menü