Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tuti szálláshelyek képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Tuti szálláshelyek - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Tuti szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Medves Hangulatszálló

A Medves Hangulatszálló

A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek. Hangulatot! A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül. Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

Geréby Kúria Konferencia és Csapatépítés

Geréby Kúria Konferencia és Csapatépítés

Konferenciaszervezéssel foglalkozó szakemberek részére kimelten ajánljuk szállodánk előnyeit: kisebb konferenciák részére alkalmas termek, egyedi lehetőségek (csapatépítés akár 5 főtől) nagyobb létszámú rendezvények részére megfelelő konferenciaterem, technikai berendezés nagyobb létszámú, de szekcionált rendezvények számára ia alternativák (mindösszesen 14 különálló, szekcionálható konferenciaterem) céges rendezvények részére indoor és természeti környezetünk által adott kíváló outdoor lehetőségek személyre szabott rendezvényajánlat, a megrendelő igényeinek maximális figyelembe vételével rendezvénytermeink természetes fénnyel rendelkeznek, mindegyik teremben wifi elérhetőséggel Konferenciatermeink nyugodt munkakörülményeket biztosítanak Önnek, távol a stressztől és zajtól. A Geréby Kúria nem csupán konferenciahelyszín, rendezvényhelszín, hanem a szállodát övező 50 hektárnyi szabad területével a régióban egyedülálló lehetőségeket kínál. Egy partnertalálkozó, tréning vagy konferencia sikere nagyban függ a választott helyszíntől. Ennek tudatában mi azért dolgozunk, hogy az Ön rendezvénye tökéletes legyen.

Hotel Eger & Park

Hotel Eger & Park

Eger városa hasonlatos az igazán jó, minőségi borhoz. A város a maga különlegességével, egyedi turisztikai látványosságaival várja a szintén minőséget kereső kedves turistákat. Ugye Ön is inkább kristálypohárból szereti élvezni a muzeális borok zamatát? Fontos az igényes választás. A Hotel Eger Parkban, a város legpatinásabb szállodájában minden Vendég különleges fogadtatásban részesül! Érezze magát Ön is úgy, mintha kristálypohárban lenne! Szállodánk biztosítja Eger élvezetének maximális értékét, s olyan környezetben szállhat meg, amit megérdemel.

Hotel Residence

Hotel Residence

Ön is szeretne kikötni a kikapcsolódás wellness szigetén? A Hotel Residence-ben kellemes, családias, otthonos légkörben élvezheti a lélek és a test kényeztetését. A Somogy megyei Siófok a déli Balaton part egyik legszebb kikötővárosa. A már a rómaiak idején is lakott város sekély vizű partjának, sok látnivalójának, és a szívélyes vendéglátásnak köszönhetően méltán népszerű üdülőhely.

Hotel Villa Völgy Wellness és Konferencia

Hotel Villa Völgy Wellness és Konferencia

A Hotel Villa Völgy **** / *** Wellness ∓mp;Konferencia a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket. A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, a szálloda tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra. A kedvelt borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők, ezért ajánljuk a szállodát azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a nyüzsgő Szépasszonyvölgy hangulatos mindennapjaiba.

Salgó Hotel

Salgó Hotel

Salgótarjántól mindössze 8 km-re, a Karancs - Medves Természetvédelmi Körzet turistaközpontjában, a gazdag erdőállománnyal, madár-és emlősvilággal rendelkező Eresztvényen fogadja kedves vendégeit a Salgó Hotel. Eresztvény titkos ékszerdobozában, hatalmas fenyőfák és várak ölelésében erdőbe rejtett nyugalmat, csendet, friss energiákat, megújulást talál!

Tuti menü