Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villányi Borvidék képes leírás - Borút, bor turizmus.tlap.hu
részletek »

Villányi Borvidék - Borút, bor turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borutak.tlap.hu » Villányi Borvidék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dolium Pincészet

Dolium Pincészet

Vendégeinket borkóstolóra, mindkét pincénkben, hidegtállal, egytál ételekkel és kemencében sült különlegességekkel várjuk. Az egyik Dolium pince az ismert és hangulatos villányi pincesoron, a Baross Gábor utca 75. szám alatt található. Az ide látogató érdeklődőket illetve csoportokat 25 fős helyiségünkben tudjuk fogadni. Másik pincénk a villányi Templomhegy magaslatára épült, ahonnét szép kilátás nyílik az egykori Teleki-pincészet parkjára. Ebben a pincében 50 fős csoportoknak is tudunk, borkóstolóval egybekötött, étkezést biztosítani. A pince 130 éves épülete, az ódon szekrények és a legalább százéves családi fotók megfelelő hangulatot teremtenek egy vidám, társasági vagy baráti összejövetel eltöltéséhez. Dolium Pincészet, Bor, Villány, Pincészet, Borkereskedés, Online Borrendelés, Baranya, Dél-Dunántúl, Villányi borok, Pécs

Gál Pince

Gál Pince

Az értékesítés fő helyszíne a látványpince. A borok 90%-a itt kerül eladásra. Egyéni vendégeknek, illetve csoportoknak is bonyolítunk le borkóstolókat. Előzetes egyeztetés alapján különböző melegételes borkóstolót tudunk ajánlani. Ezeknek az ára 4600-4900 Ft/fő között mozog, attól függően, hogy milyen ételt választanak a borkóstoló mellé.

Somogyi Család Pincészete

Somogyi Család Pincészete

A Széchenyi tértől 5 perc gyaloglásra, az alagút felett található családunk, a Somogyi család különlegesen kialakított látványpincéje. A pince egykori terveit Dévényi Sándor Ybl- és Kossuth-díjas építész álmodta papírra, de ma látható, végleges formáját Bachmann Zoltán szintén Ybl- és Kossuth-díjas építész, a PTE PMMF egyetemi tanárának tervei alapján nyerte el. A pincészet előtti parkban Rétfalvy Sándor szobrászművész Bacchus-szobra köszönti a vendégeket. Saját palackozású borainkat a Kálvária dombba vájt, látogatható pincerendszerben érleljük. Egyedi színvilágot kölcsönöz a pincének a járataiban tárolt sok ezer palack izgalmas fényjátéka. A pince belső világát B. Soós Klára belsőépítész tervezte. A pincében borüzlet található, az exkluzív környezetben csoportos borkóstolók, vállalati rendezvények, találkozók rendezését is vállaljuk.

Villányi bortúra

Villányi bortúra

Cégünk azért alakult, hogy a borkedvelők igényeit alapul véve megbízható szolgáltatással tegyük még kellemesebbé a borkóstolás élményét. Kis csoportos borkóstolók, borvacsorák és bortúrák lebonyolításában veszünk részt Magyarország egyik legtekintélyesebb borvidékén, elsősorban Pécs - Villány, Budapest - Villány útvonalakon.

Villányi Szársomlyó Kft

Villányi Szársomlyó Kft

Villányi Szársomlyó Mg. Kft. Bor, borok, mediterrán, borászat Borkóstolásra is lehetőség nyílik a Villányi borvidék legrégebbi pincéjében: Villánykövesden, a Batthyány pincében. A kóstoló a Villányi Szársomlyó Kft. díjnyertes boraiból; illetve édes, félédes valamint muzeális borok széles választékából áll. 10-50 fő fogadására vagyunk képesek előzetes bejelentkezés alapján elsősorban pénteki napokon.

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet

Biztosan mindenki tapasztalta már, hogy a boroknak igazán a születési helyén, a pincészeteknél van a legnagyobb varázsa, a borkóstolások lényege a személyességben rejlik. Ezért célul tűztük ki, hogy még közvetlenebb kapcsolatot alakítsunk ki a borainkat kedvelő, kereső és az országot is felfedezni vágyó közönséggel. A szervezett pincelátogatások és a szakmai borkóstolók mellett, az érdeklődők bármikor betérhetnek egy-egy pohár borra, jó falatra! a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet hivatalos oldala

Tuti menü